Psykodramaterapeuter tilknyttet Moreno Instituttet.

Arne Husjord  Psykodramaregissør T.E.P.
Arne har tyve års erfaring som lærer i drama, fra arbeid med ungdom og som privatpraktiserende terapeut. Spesialisering i somatikk, traumer og kroppsorientert terapi. Hovedlærer  og veileder ved MI. Har praksis på Moreno Huset , Oslo

Telefon : 982 13 192

 

Eduardo Verdu Psykodramaregissør T.E.P
Eduardo underviser både på grunnutdanningene, lederutdan­ningene og regissørutdannin­gen. Han er også veileder for studenter på høyere nivå.

Driver “Psykodramascenen” i Oslo hvor han har i flere år drevet grupper, monodrama og parterapi samt kursing for næringslivet. Har praksis på Moreno Huset , Oslo

Telefon : 928 90 510                       È-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gerd Nerdal Moen Psykodramaregissør C.P.

Gerd har bak­grunn som diplomøkonom med videreutdanning i org.psykologi og ledelse. I tillegg har hun sp­esialisering i arbeid med drøm­mer, spiritualitet og kreativitet og utdanning i psykisk massasje. Adm.leder, lærer og veileder ved MI.

Har grupper og tar imot klienter på Moreno Huset på torsdager.

Telefon : 40 47 32 18                   È-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirsti Silvola, psykodramaregissør T.E.P., psykiater og psykoterapeut
Kirsti er utdannet psykodramaregissør og T.E.P i Finland og har jobbet flere år som lærer, veileder og terapeut i Helsinki Psykodramainstitutt. Nå jobber hun også som lærer ved MI. Hun er psykiater og har flere terapiutdanninger (psykodynamisk, sensorimotorisk, komplisert sorg, EMDR). Hun har jobbet flere år med grupper og individuelle klienter både i det offentlige og i privat praksis.

De siste årene har hun jobbet spesielt med kriser, traumer og sorg. Kirsti tar individuelle klienter i Moreno Huset på onsdager.  

Telefon: 920 54 832                                                     Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Marianne Natvig  Psykodramaleder og sanger
Marianne  er utdannet psykodramaleder fra Moreno Instiuttet (2013), har en mastergrad i musikkvitenskap fra UiO og har sunget i mange år. Marianne driver egen praksis som psykodramaterapeut og holder kurs, grupper og individualtimer i sang og stemmearbeid. Har praksis på Moreno Huset , Oslo

Telefon : 415 06 852                       È-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.       www.livsscenen.no

 

Siri Skar Psykodramaleder
Siri har Bachelor i Drama og teaterkommunikasjon(HiO) og grunnfag psykologi, i tillegg til å ha tatt sin lederutdanning i psykodrama ved Moreno Instituttet/Norsk Psykodrama Institutt. For tiden tar hun praktisk pedagogisk utdanning innen drama på HiOA.

Telefon : 977 75 061                       È-post :  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Therese Sand Psykodramaleder*
Therese er psykodramaterapeut og cand. polit. med pedagogikk, spesialpedagogikk og psykologi i fagkretsen. I mange år har hun jobbet i lærerutdanningen på Høyskolen i Oslo, bl.a. med veiledning. De siste 14 årene har hun arbeidet med psykodrama i selvutvikling, livsveiledning/coaching, relasjonsterapi og psykoterapi med enkeltpersoner, par, familier og grupper.

Telefon: 922 38 057               È-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Zena Geard Psykodramaterapeut MPiN, Familieterapeut (NFFT)
Zena Geard er utdannet psykodramaterapeut fra Moreno Instituttet og har bestått sin eksamen som psykodramaregissør C.P. I tillegg holder Zena på med en master i familieterapi, hvor hun gjør et forskningsarbeid på komplekse traumer i et systemiskperspektiv.

 Zena har tidligere erfaring fra arbeid med ungdom med psykososiale vansker og har vært assistentlærer for studenter ved MI.

Hun driver Face 2 Face Management AS hvor hun I flere år har drevet monodrama og parterapi. Frem til 2017 var hun ansatt ved Familievernkontoret i Moss hvor hun fikk bred erfaring med meklinger, par, individer og barn.

Telefon: 928 58 019                        E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.