Psykodramaterapeuter tilknyttet Moreno Instituttet.

 

 

Arne Husjord  Psykodramaregissør T.E.P.
Arne har tyve års erfaring som lærer i drama, fra arbeid med ungdom og som privatpraktiserende terapeut. Spesialisering i somatikk, traumer og kroppsorientert terapi. Hovedlærer  og veileder ved MI. Har praksis på Moreno Huset , Oslo. 

Telefon : 982 13 192

 

 

Eduardo Verdu Psykodramaregissør T.E.P
Eduardo underviser både på grunnutdanningene, lederutdan­ningene og regissørutdannin­gen. Han er også veileder for studenter på høyere nivå.

Driver “Psykodramascenen” i Oslo hvor han har i flere år drevet grupper, monodrama og parterapi samt kursing for næringslivet. Har praksis på Moreno Huset , Oslo

Telefon : 928 90 510                       E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 
 

Gerd Nerdal Moen Psykodramaregissør C.P.

Gerd har bak­grunn som diplomøkonom med videreutdanning i org.psykologi og ledelse. I tillegg har hun sp­esialisering i arbeid med drøm­mer, spiritualitet og kreativitet og utdanning i psykisk massasje. Adm.leder, lærer og veileder ved MI.

Har grupper og tar imot klienter på Moreno Huset på torsdager.

Telefon : 40 47 32 18                   E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   

Kirsti Silvola, psykodramaregissør T.E.P., psykiater og psykoterapeut
Kirsti er utdannet psykodramaregissør og T.E.P i Finland og har jobbet flere år som lærer, veileder og terapeut i Helsinki Psykodramainstitutt. Nå jobber hun også som lærer ved MI. Hun er psykiater og har flere terapiutdanninger (psykodynamisk, sensorimotorisk, komplisert sorg, EMDR). Hun har jobbet flere år med grupper og individuelle klienter både i det offentlige og i privat praksis. De siste årene har hun jobbet spesielt med kriser, traumer og sorg. Kirsti tar individuelle klienter i Moreno Huset på onsdager.  

Telefon: 920 54 832                           E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

Marianne Natvig  Psykodramaterapeut MNFPSG og musikkviter.

Marianne er utdannet psykodramaleder ved Moreno Instituttet (2013). I januar 2018 avslutter hun videreutdanning innen psykodrama (psykodramaregissørutdannelsen) ved MI. Marianne har en også en mastergrad i musikkvitenskap fra UiO og lang erfaring som sanger. Hun har spesialkompetanse på arbeid med stemme og sang som del av terapeutisk fordypning, og bruker denne kompetansen aktivt i arbeid med klienter. Siden 2013 har Marianne drevet Livsscenen hvor hun tilbyr individualterapi og gruppeterapi samt kurs og individuell veiledning i stemmearbeid og sang. Marianne holder til i Moreno Huset i Skippergt. 9, Oslo.

Telefon : 415 06 852  E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmesidewww.livsscenen.no

 

 

Siri Skar Psykodramaterapeut og dramapedagog

Siri er utdannet psykodramaterapeut ved Norsk Psykodrama Institutt/Moreno Instituttet(MI) i 2014. I tillegg har hun utdannelse som dramapedagog og grunnfag psykologi(UiB). Hun avslutter en videreutdanning(6. og 7.år deltid) innen psykodrama ved psykodramaregissørutdannelsen ved MI i januar 2018, og en Master i Drama og teaterkommunikasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus(HiOA) juni 2018. Hun har erfaring fra arbeid i ulike grupper innen psykodrama og med drama og teater, og fra individuelt arbeid/monodrama. Siri er tilgjengelig for individuell terapi/monodrama, og er co-terapeut og leder av ulike grupper ved MI og utenfor.

Telefon: 97 77 50 61 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside: https://otiliana.wixsite.com/skarpsykodrama

 

   

Therese Sand Psykodramaregissør, C.P

Therese er utdannet psykodramaregissør fra Norsk Psykodrama Institutt (nå MI).

Hun har i tillegg Diplom i spesialpedagogikk og Lisensiat i psykologi og sosialarbeid fra Sveits og pedagogikk hovedfag fra UIO. Hun har også utdanning i gestaltterapi på assistentnivå.

Hun har arbeidet i mange år som høyskolelektor i lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo, i grunnutdanningen og innen feltene flerkulturell og veiledningspedagogikk. Hun har vært assistentlærer, lærer og sensor på grunnutdanningen ved MI. Theres har sittet som styremedlem i MI i mange år og 4 år som styreleder. Hun driver sitt eget terapisted ”Eikenøtten” med enkeltklienter, grupper, familier og par.

Telefon: 92 23 80 57  E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Zena Geard Psykodramaterapeut MPiN, Familieterapeut (NFFT)
Zena Geard er utdannet psykodramaterapeut fra Moreno Instituttet og har bestått sin eksamen som psykodramaregissør C.P. I tillegg holder Zena på med en master i familieterapi, hvor hun gjør et forskningsarbeid på komplekse traumer i et systemiskperspektiv. Zena har tidligere erfaring fra arbeid med ungdom med psykososiale vansker og har vært assistentlærer for studenter ved MI.

Hun driver Face 2 Face Management AS hvor hun I flere år har drevet monodrama og parterapi. Frem til 2017 var hun ansatt ved Familievernkontoret i Moss hvor hun fikk bred erfaring med meklinger, par, individer og barn.

Telefon: 928 58 019                        E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.